Miközben népirtásról tárgyaltak, a főnöke pedig a könnyeivel küszködött.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szerbia nem felejt, de a világ sem akar

Elég különös megfogalmazásra sikeredett ez a politikában szokatlan kategória

Magyarország volt az egyetlen EU-s és NATO-tagállam, amely nem szavazta meg, hogy a nemzetközi közösség emléknapnak nyilvánítsa a srebrenicai vérengzés évfordulóját.
A Srebrenicai Anyák Egyesülete úgy döntött: a Potocsariban lévő emlékparkban szégyenfát állít fel, amelyre az ENSZ-közgyűlés július 11-ét az 1995-ös srebrenicai népirtás emléknapjává nyilvánító határozata ellen szavazó országok neve kerül fel.
Mindeközben:
Alekszandar Vucsics, aki Szerb zászlóba burkolva hallgatta végig az ENSZ-közgyűlésben a vitát odanyilatkozott, hogy: „Szerbia SOHA NEM FOGJA ELFELEJTENI, hogy Magyarország a térségben egyedüliként ellenezte a javaslatot.”!
Túl azon, hogy a hála nem egy politikai (így világpolitikai sem) fogalom,
köl9n stichet ad a dolognak, hogy annak ilyetén megfogalmazása épp egy amnéziás roham ürügyén fogalmazódott meg.
Nem is beszélve arról, hogy egy újabb egyértelmű kiállás annak bizonyságára, hogy Orbánék nem az EU-s és NATO-tagállamok családjába, hanem Kínának, Oroszországnak, Iránnak és az Egyesült Arab Emírségeknek a barátai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.