Nagy-Britannia után az Egyesült Államokban is arra figyelmeztették a szülőket, hogy nem vigyázhatnak rendszeresen más felnőttek gyerekeire, mert ha nincs gyermekfelügyelői képesítésük, akkor törvénysértést követnek el.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cadmagician
talájjatok még ki hülyeségeket. erre van szukség. meg E414ekre, génkezelt takaritónőkre.
bigyibogyo
@Zsoel: mostmar csak a vita kedveret is :)
a valosag show -s aki most szult nemregen? akik megoli kasajat gyerekeik?
hanyszor olvastad mar itt- ott, a gyerekszuleshez uyganugy jogsi kellene mint az autohoz?
ettol fuggetlenul a szokasos angolszasz hulyeseg,h nem vigyazhatnak mas gyerekere.
szabosa
.,... hogy ott azoknál a jóléttől meghülyült emberi csökevényeknél mi dívik, leszarom de itt ne pofázzon bele senki, hogy nevelem a gyermekem és ha szükséges ki vigyázzon rá, majd én eldöntöm! - és ez így megy már évezredek óta és még is szaporodunk, nem halt ki az emberiség. Sajnos az idióta, emberi barmok is szaporodnak..... :((((
Zsoel
@bigyibogyo: Muszáj neked folyton megtalálnod engem?! Egy BB Évi-féle klinikai esetet, vagy egy gyermekgyilkos őrültet ne vegyél egy kalap alá az átlagos anyákkal! Szerintem te is pontosan tudod, hogy akikről beszélsz, azok nem egyszerűen nem értenek a gyermekneveléshez, hanem mentális problémákkal küzdő betegek, amin az sem változtatna, ha "kiképeznék" őket őrző-védő és nevelés-módszertani szakértőknek (amire, mint mondtam, egy normális nőnek semmi szüksége nincs, mert ösztönből tudja, mi a helyes). Arról nem is beszélve, hogy ha a gyermek jogai "szentek", akkor hadd döntse el az a gyerek maga, hogy kivel marad együtt szívesen. Nem hiszem, hogy előnyben részesítené a szakképzett vadidegent a "képzetlen", ám jól megszokott, biztonságot nyújtó ismerőssel szemben. Szóval a normális(!) szülők viszonylatában ez az egész egy jó nagy baromság.
szabosa
@Zsoel: tegnap, 23:19 ... ezt gyönyörű szépen leírtad és maximálisan egyet is értek. :)
- bigyibogyo megtalál mindenkit :)) türelem kell hozzá! :)) - a törpöknek is volt okoskájuk, kisebb, nagyobb zökkenőkkel ugyan de jól megfértek aprajafalvában. :)))))
Igaz
@Zsoel: Illetve akinél leteszed a gyereked valószínű ismered sőt jelen esetben itt egymás gyerekeire tér ki a cikk.Vagyis vélhetően egy a te gyerekeddel egykorú társaságába és annak szüleihez adod a gyereket,vagyis egy olyannak akiben megbízol mivel szintén gyakorló(tt) szülő.
És hozzátenném a 2 1/2 éves fiam már aludt a barátjánál és fordítva akinek a szüleivel gyakran találkozunk jó a kapcsolat.(közös játszóterzés,welness vasárnapok,házi vendégség)ezt pedig senki ne akarja nekem megtiltani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.