Két csillagfetisiszta együttest tisztelhetünk a most egymásnak eső nemzetekben: a ghánaiakat Fekete csillagoknak becézik, míg a másik oldalon Belgrád emblematikus csapatát hívják Crvena Zvezdának, azaz Vörös csillagnak. Szóval olcsó közhellyel azt is mondhatnánk, hogy A csillagok háborúja zajlik. Már el is képzeltem, ahogy Asamoah Gyam közli Sztojkoviccsal: Vlado, én vagyok az apád... (Élő közvetítés)

Forrás: kronika.ro
Feltöltő: kronika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

doktormabuse
Hát, a szerbeknek kemény volt a fekete Halálcsillag. Kuzmanovics fiatal Jedi harcos nem energiával, hanem praclival próbált...De azért nem rossz ez a Ghánai csapat...
doktormabuse
MILOVAN RAJEVAC pedig Darth Vaderként, elárulta a derék szerb Jedi harcosokat, és a fekete erőkhöz állt. És az igazság az, hogy jól végezte dolgát.
doktormabuse
Merem állítani, hogy ez a Ghánai válogatott, szebb teljesítményt fog nyújtani, mint a többi, nagy sztárokból álló Afrikai válogatott. Nem volt semmi hőzöngés a csapatban.
doktormabuse
...és attól tartok, hogy a németeknek is komoly problémájuk lesz majd velük.
doktormabuse
majdnem tutti, hogy tovább jutnak ebből a csoportból.
tiberiusz
:-) rég nem olvastam ilyen jó, humoros meccs kommentárokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.