Sebastian Vettel annak is köszönheti a világbajnoki címét, hogy az orosz Petrov negyven körön keresztül maga mögött tartotta Fernando Alonsót.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@pikírt02: Én kamionnal jártam három földrész 34 országában.
Baleset mentesen, hála a kollégáknak!
Neked talicskán kívül mire van papírod és gyakorlatod, hogy ennyire lenézel egy világklasszist?
pikírt02
@stirlitz: Csak egy picit gondolkodni azzal a tyúkagyával!

@csutak: Nekem is van némi tapasztalatom talicskával, még ha nem is hangoztatom állandóan! Nem nézek le egy kezdő "világklasszist". De azt Te is nagyon jól tudod, hogy az utakon és a pályán is nagyon jó "barát" az alázat, ami nélkül senki ne fogjon versenyzésbe. Mire volt jó neki, hogy feltartott egy 2x világbajnokot? Hamilton is csak egy-két év után tanulta meg, hogy hogyan lehet alkalmazkodni, addig senki sem kereste a társaságát. És ne mond nekem, hogy nincs tapasztalatom, nagyon jól ismerem az autós és motoros szakmát, és a versenyeket. F1-ben én még láttam pl. James Hunt-ot is versenyezni, tehát láttam már egypár kört. Lehet, ha a te hátsód alá tennének egy ilyen járgányt, pár hónap múlva lehetnél egy ilyen" világklasszis", csak pénz kérdése az egész.
pikírt02
@csutak: Ha a kamionod előtt ilyen Petrov féle ment volna, a három földrészből és 34 országból csak 2 földrész és 26 ország lett volna meg a pályafutásod során!
csutak
@pikírt02: A kamionvezetés nem sport!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.