London — A magyar lányoknál nincsenek szebbek az olimpián! Sportolónőink bájait csodálják a londoni ötkarikás játékokon, a lányok népszerűsége szó szerint határtalan: az uszodában, a tatamin, a tornacsarnokban és még a pingpongasztal mellett is olimpikonjainkban gyönyörködnek a semleges ítészek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
atomixer
tényleg szépek, de a külföldiek közt legalább annyi szép lány van mint a magyaroknál. @qxy: a németek között viszont tényleg nagyon sok a csúnya :D
Zsoel
@qxy: 8 éve kint jártam Németországban (Erfurt), magam is hasonlóképpen tapasztaltam. Szerencsére október vége-november eleje volt, de jártam fedett termálfürdőben... :)
ideals2012
@Zsoel: Légy büszke rájuk! Ha jártál már Londonban, láthattad, hogy ha valaki szép nő, az minimum magyar, lengyel, orosz, vagy van valami "egzotikus beütése", mert az angol nők oly rondák, hogy lemennek a bányába, feljön a szén.. Persze, a pasikról is beszélhetünk - mármint az angolokról. Ha látsz egy igazán férfias kinézetű angol pasit arról előbb-utóbb kiderül, hogy meleg.. - amelyik nem meleg, abból meg hiányzik "charme"...
marlin
Hurrrrá!!
Ez már a második - a munkanélküliség után - amire büszke lehet a magyar!!
ideals2012
@marlin: Áruld már el, mi köze a munkanélküliségnek a magyar lányok szépségéhez??? - Irigy vagy rájuk, vagy mi a tök??
marlin
@ideals2012: Szövegértés??
Esetleg a büszke és irigy szavak megértése!!
És még egy, " aki érti a viccet, az mindent ért, aki nem érti az mindenre képes"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.