A Sportkórház főigazgatója nem ért egyet Kiss Lászlónak, az úszók szövetségi kapitányának kritikájával Cseh László felkészülésével kapcsolatban.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gyevi_biro
Kiss Lászlónak neve van, a doki meg ki a fene, hogy bele büfizik a felnőttek dolgába?
Bástya Elvtárs
@gyevi_biro: Ez így igaz! Azonban, lehet a mondanivalót kultúráltan közölni!
nahát
Gyurta is megmondta ,itt már minden fejben dől el. Nem kell egyiknek sem okoskodni, valami nem stimmelt Lacinál és kész . Lehet hogy pont a Kiss által támasztott elvárás miatt roppant meg Cseh Laci!
gergely
Sajnálom a srácot.Lehet hogy "csak " ennyi volt benne?Vagy a döntőbe be nem jutás miatt van?Sajnos csak 4 év múlva próbálkozhat újból.De sok sikert neki!
No power for nobody
Tisztázni kell a hátterét,akkor lehet okosakat mondani.Addig...
Dr. Felipe
Megy a szokásos magyaros sárdobálás feleslegesen. Ezt sajnos Lacika rontotta el mert eltaktikázta az úszását és így nem jutott be a főszámában a döntőbe, utána meg az már természetes hogy ettől a sokktól megzuhan mert mindenki más is megzuhanna ha négy évet készül valaki erre az egy számra. A végére azért összekapart egy bronzot ami azt jelzi hogy fizikailag rendben volt csak a fejében nem volt rend.
Hallom hogy Rióban is indul de sajnos az csak 4 év múlva lesz ami az úszásban nagy idő, ott már nem lesz esélye mert 4 év alatt valahol kitermelődik egy új favorit és Lacika meg 4 évvel öregebb lesz.
Úgyhogy Lacika már soha nem lesz olimpiai bajnok de ettől én még kitünő úszónak tartom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.