Hosszantartó betegség után meghalt Tompos Kátya.

Meghalt Tompos Kátya színésznő

Tompos Kátya színésznő énekel Keresztül Európán című első szólóalbumát bemutató koncertjén a Budapest Music Centerben 2013. december 14-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Hosszan tartó betegség után, 41 évesen, péntek hajnalban meghalt Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima díjas színművész, énekes – tudatta a család és Tompos Kátya menedzsmentje.

„Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy hosszan tartó betegség után Tompos Kátya Jászai Mari és Junior Prima-díjas színésznő, énekesnő ma hajnalban elhunyt, békésen távozott családja körében. Nagyon sokat jelentett számára, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit” – írták.

Csütörtökön közölték, hogy a jótékonysági gálán összegyűlt Tompos Kátya külföldi gyógykezelésének finanszírozásához szükséges összeg, sőt még egy drágább kezelésre is elegendő támogatás gyűlt össze.

Kátya halála előtt rendelkezett azokról a lehetőségekről is, ha az összegyűlt összeg meghaladja a kezelése költségeit vagy – mint sajnos jelen esetben – ha nem lesz lehetősége befejezni

- közölte Tompos Kátya családja a pénteki Facebook-posztban.

Hozzátették,

mivel mindannyiunkat váratlanul érte, hogy Kátya bár keményen és kitartóan küzdött a betegséggel, mégis alulmaradt ebben az igazságtalan küzdelemben, nem volt lehetőségünk egyeztetni jogi és pénzügyi szempontból akarata kivitelezhetőségéről. Várhatóan egy hét múlva tájékoztatunk mindenkit az összegyűlt pénz sorsáról, illetve a megmaradt támogatás visszatérítésének lehetőségéről.

"Még egyszer köszönjük a család nevében, hogy megmutattátok az elmúlt hetekben Kátyának, mennyire szeretitek. Nyugodj békében, sosem fogunk elfelejteni!

A család és a menedzsment arra kéri a sajtó munkatársait, hogy publikációikban tartsák tiszteletben Kátya emlékét és a hozzátartozók gyászát – a fentieken kívül egyelőre nem szeretnének nyilatkozni" – zárul a poszt.

Forrás: Telex

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Tudtam, hogy beteg szegény mégis annyira megrázott, mert felcsillant a remény a gyógykezelésére.
Annyi éves volt mint az én középső lányom. Alig élt még...Fájdalmas.
Szidom az államot, mert mindenre van pénz csak a betegek külföldi gyógykezelésére nincs, arra úgy kell összekoldulni. Szégyellhetik magukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@justhpeter: te meg magyarország szégyene vagy b+
KisTehen
@levarosbukta: fszt ... a világon sehol sincs teljes ellátás
KisTehen
@szaboria1: jár is ... de abban nincs benne a világ összes gyógyszere és gyógymódja ... és aki emiatt orbánoz ... az szimplán agymosott kretén
szaboria1
@KisTehen: Egyszerű erre kell pénzt adni nem az üres stadionokra.
szaboria1
@KisTehen: Mivel eu tagja vagyunk ha akartak volna segíteni akkor a németeknél ellehetett volna intézni, hogy ott kezeljék. Mert van EU eü. kártya is.
Horizont
Vásárhelyi Mária:
"Mert azt a pénzt, amiből futná a megfelelő egészségügyi ellátásunkra Orbán Ráhel szoknyáiba, Rogán Cecília tihanyi villájába, Matolcsy Ádám Porsche autóiba, Szíjjártó Péter feleségének lakberendező vállalkozásába, Rákay Fülöp 100 milliós Mercedes terepjárójába, Schmidt Mária brutális ingatlanportfóliójába fektette az állam. És ez persze csak a jéghegy csúcsa, hiszen az igazi száz- és ezermilliárdok titkos bankszámlákon, befektetési alapokban és külföldi bankokban várják gazdáikat. Mégis meddig tűri ezt a magyar társadalom???"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.