Hiába reménykedtünk az amerikaiak legyőzését követően, hogy magára talált férfi vízilabdacsapatunk, az olaszok simán verték a Kemény-legényeket a nyolcaddöntőben, így Magyarország elbúcsúzott a londoni olimpiától. Két negyedig tartottuk a lépést a taljánokkal, ám a harmadik negyed magyar szempontból tragikusra sikeredett és három gólos hátrányba kerültünk. A záró negyedben visszajött a magyar csapat a meccsbe, többször is volt esély az egyenlítésre, ám Birosék nem tudták kihasználni a kínálkozó alkalmakat. 9-8-nál, egy perccel a vége előtt az olaszok újabb gólt lőttek és bár szépítettünk, az olaszok újra betaláltak.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Cívishír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@Zsoel: Ezt hívják kendőzetlen valóságnak.
Proli
Nem lehet folyamatosan csak a csúcson lenni.
Az élet nem erről szól.
De ezek a fiúk amíg én élek (remélem még sokáig!) Olimpiai Bajnokok maradnak az én szememben!
bra048
A pólósoknak előbb úszni kellene jól. Sajnos azt láttuk az olimpián, hogy minden ráúszásban az ellenfél vitte el a labdát. Amennyiben nem fiatalítunk, akkor ez továbbra is így lesz. Megérett az idő egy fiatalabb szövetségi kapitány megválasztására, mert Kemény -természetesen- már hozzánőtt a 10-15 évvel ezelőtt méltán favorizált pólósaihoz.
feriron
Túl sok lett az állami támogatás és az öregeket el kellett volna zavarni nyúgdíjba... az 50 éve séves tűzoltó már ne szaladgáljon a létra tetejére...
másvirág
Vidéki csapatoknál nagyon sok igéretes fiatal játékos van,és remélhetőleg lesz is.
Jelenlegi szövetségi kapitány és segitői emelt fővel adhatják átt helyűket az újaknak.
Nem uralkodni kell hanem állandóan dobogón lenni.Fényes ám az ezűst és a bronz !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.