A svájci rendőrség 22 magyar futballszurkolót vett őrizetbe a csütörtöki Basel-Videoton Európa Liga-mérkőzés kapcsán. A svájci hírügynökség (sda) pénteki beszámolója szerint a székesfehérvári drukkerek egy 80 fős, erősen ittas csoportjából a hatóságok már a Karl Barth téren kiemeltek húsz főt...

Forrás: futbol.hu
Feltöltő: futbol.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A rendőrség, annak érdekében, hogy a két szurkolótábor ne csaphasson össze, a stadionnál gumilövedékeket is bevetett. No csak no csak ...
Majd a Balsai ezeket is elintézi ?
silber13
@nyanya001: NA MAJD A MORVAI!!! Ad majd őnagysága Svájcnak! Iigeen? Rendőrterror, lövöldözés gumilőszerrel az ártatlan, mindössze a svájci-magyar barátságot ápolni akaró, megfáradt magyarok ellen?
Dr. Felipe
Na majd kerényi atya megfesti olajban amint a svájci Tell Vilmos nyílpuskás rohamtüzér osztag kardlapozza a svájci frank által adósságcsapdába kergetett fehérvári vitézeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.