A Mercedes versenyzője nem csak a Forma-1-ben szeretne a csúcsra érni. A Forma-1 csúcsán már járt, és nem mintha nem vágyna oda ismét vissza, Lewis Hamilton elárulta, hogy másféle csúcsra is feljutna. Egészen pontosan szeretné megmászni az Everestet.

Forrás: mcsatorna.hu
Feltöltő: Bonnie
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
szimplán hülye vagy te Hamilton Lajos !
lenhardtibolya
Nem tudja az emberke, hogy nem ugyanaz 3-4000 m-es hegyet megmászni, mint a kétszer olyan magasat? Az nem csupán annyi, hogy dupla az út... Ja, és ha mászik, akkor remélem ő cipeli a holmiját is, nem a serpákkal viteti fel magát és a cuccát a hegyre! Egyébként nem nézem ki belőle, hogy fel tudna mászni, de elég nagy az arca, hogy kijelentse... Felvetődik a kérdés, hogy miként lehet jótékony célra mászni? Úgy tudom, a mászásért az fizet, aki mászik, és nem kap semmiféle pénzdíjat, aki feljutott... Szerintem ez sem egyéb, mint egy kis önreklám, amihez igencsak ért ez a Hamilton...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.