Szentpétervár kormányzója Georgij Poltavcsenko hivatalosan is bejelentette, hogy Oroszország második legnagyobb városa bejelentkezik a nyári olimpiai játékok megrendezésére. Dolgozunk azon, hogy a közeljövőben Szentpétervár nyári olimpiát rendezhessen - mondta a város vezetője. Pontos dátumról nem nyilatkozott, azonban valószínűleg a 2024-es játékokra gondolt.

Forrás: oroszhirek.hu
Feltöltő: OroszHírek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát ez tévedés ugyanis 2024 ben felcsút rendezi a nyári és téli olimpiát egyszerre sőt még a foci VB t is. Akkorra érik be a szabadságharc és a rezsiharc gyümölcse és akkor már zorbánc elvtárs lesz a NOB és a FIFA elnöke is.
Brother Louie
@Dr. Felipe: Tévedsz, mert 2024-ben Szentpétervár már a Nemzet része lesz.

"Nem leszünk orosz gyarmat" (Orbán Viktor) ezért lerohanjuk őket mi. Mert ugye az olajuk meg a gázuk azért kell.
Dr. Felipe
@Brother Louie: Hát 2024 re felcsút már akkora városállam lesz hogy partjait hét tenger mossa. Míg nyugaton süt a nap, a nemzettest keleti részein már hull a hó. Úgyhogy olyan törpeállamok mint az USA és Kína már ha akarna sem tudna olimpiát rendezni csak a felcsut.
A csuti csapat épp ma ért el 2:2 es döntetlent a legendás Rába ETO otthonában úgyhogy 2024 re már a csapat is verhetetlen lesz. Ilyen csapatok mint a Real Madrid, Barcelona, Bayern München, Manchester United fognak meghajolni a nemzeti csuti csapat előtt.
Brother Louie
@Dr. Felipe: A kérdés csak az: Orbán Viktor Miniszterelnök kerti WC-je még mindig ott fog állni ahol most?
Dr. Felipe
@Brother Louie: Nem mert azt kitesszük határkőnek a keleti végekre valahol Vlagyikavkaz környékére és egy transz-szibériai nosztalgia kisvasút köti össze a koronázó fővárossal felcsúttal melyet természetesen a közgép épít meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.