Florentino Pérezhez, a Real Madrid elnökéhez címzett közös, nyílt levélben mondott köszönetet az október 23. és november 25. között Madridban tartott Puskás-hetekért Puskás Ferencné, Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója és Mészáros Lőrinc, az akadémia elnöke.

Forrás: Sport24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Perez pedig nagyon jó lenne, ha erre válaszul visszaírná az igazságot. Hogy Pancho (Puskás) emlékéhez és teljesítményéhez méltatlan, az hogy egy hazaáruló pszichopata diktátor kisajátítsa azt magának, aki nemhogy egy napon, egy évben sem említhető vele. Bemocskolja a magyar nép büszkeségét a magyar nép szégyene...!!! Perezt nem fogja tudni kivásárolni, vagy kizsarolni magának ez a kisszerű, hazaáruló nemzetellenes országpusztító bűnöző... nagyon remélem hogy mielőbb mellbevágó választ kap orsósviktátor, amire az egész világ felkapja a fejét, és ismét csak ahogy megszokhattuk - csak az idióta barma nem veszi magát észre - ismét csak leég... hajrá orbanisztán hajrá abszuridsztán
hajhagyma
ez szorol szora igy igaz ahogy leirod kedves barátom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.