Ebben az országban focistaként tényleg nehéz jót csinálni. Most a Paks-Ferencváros Ligakupa mérkőzésen mutatott be a hazai csapat olyat, amilyen még nem volt.

Aztán persze ezen humorizál mindenki, mint a fenti Benny Hill zenével feljavított videón is látható. Biztos, stabil labdatartás, az ellenfél futtatása. A Barcelona is pontosan így csinálja, igaz, ők az ellenfél térfelén, és a végén általában gól születik.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
@dömdödöm: szerintem te munka után is jobban játszol,mint ezek a majmok munka nélkül... ;-)
rugacs
A 70-es évek amatőr világában teltházak voltak a dimbes-dombos lelátókon és magas színvonalú profi meccsek! A játékosok zöme délelőtt dolgozott (gyárban), délután edzésen volt, hétvégén bajnokit játszott szívvel lélekkel. Most más világ van. Ez nem is csoda, hiszen nem is olyan rég még pl. az a Kisteleki volt a góré a fociban, aki játékosként nem szeretett edzeni, állandóan orvosi igazolásokért futkosott, de hétvégén kiverte a balhét, ha nem volt benne a kezdő csapatban! Ő megmutatta a példát, hogy szélhámosságból is milyen jól meg lehet élni és milyen sokra lehet vinni.
De mit várhatunk egy Csányitól, aki talán életében nem focizott, viszont jól ért ahhoz, hogyan kell átverni az ügyfeleket.
A magyar fociban 30 éve a pénz és az irigység uralkodik...
A hülyeséget könnyebb megtanulni, mint a cseleket, az ötletgazdag, látványos és eredményes, közönség csalogató futballt.
Don Quijote
@szandokan: Több szerénységet ha kérhetem! Nem vagy Te olyan hülye amilyennek teteted itt magad!:-)
dömdödöm
@Nyuszicsibe: hát ha én nem is de úgy mondják pestiesen , összeszedek az utcáról találomra 11 jókiállású kölköt és rugnak mind két csapatnak 3 -at 3-at oszt jónapot !
coyote3
Nézzük a jó oldalát! majd egy percig nem ért az ellen a labdához.:) Ez a mai magyar fociban kiváló eredmény!
nemsemmi
Máris látszik a fociba beletett közpénz milliárdok eredménye.
Milyen ügyesen futbaloznak a magyar játékosok. Tudnak ezek focizni, csak az ellenfelet kell megfelelően kiválasztani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.