Budapest — Egyre nő az esélye annak, hogy a labdarúgó-szövetség (MLSZ) nem várja meg az októberi Európa-bajnoki-selejtezőket, hanem már előtte leváltja a jelenlegi szövetségi kapitányt, Pintér Attilát (48).

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
-" A látottakra lehet építeni "- nyilatkozta az egyik elégedetten a meccs után . Fel sem fogta a kis borsónyi agyával ,hogy épp égtek egy nagyot . Hát nem mindegy ki a szövetségi kapitány,amíg ilyen ostoba ,tehetségtelen ( a séró meg a tetkó fontosabb ,mint a foci )f..szok fociznak ?
Fradigege
Dárdaival nincsen probléma, fiatal és nem egy durábel állat, mint az a nem normális volt. Csak nehogy gyenge kezű legyen, mert én szerintem ezekhez kínzó szoba kell és vértigriseket kell rájuk ereszteni, akkor hajlandóak lennének futni. És egy meccsért sem adnék fizetést-még a győztes meccsekértsem-, hogy meg tudjuk nézni kinek, milyen a hozzáállása a címeres mezhez. Ha kijutnak olimpiára, EB-re, VB-re, újra tárgyalhatjuk a fizut.
koszpeko
Teljesen mindegy,hogy ki lesz a szövetségi kapitány akár Löwöt is ide hozhatják.
Ezek úgy gondolkodnak tök mindegy mit csínálok megkapom a fízetésem.
Az egész magyar labdarúgást lemínősiteni amatőr szintre.
Focizhat ha akar szabadidejében,munka mellett.
Összes néző az egész fordulóban 18-20 ezer?
Ennek a focinak csúfólt labdakergetésnek kell 100 milliárdos stadion?
Ha utána számoltok 2016-ban lesz 30 éve,hogy sehol nem voltunk se E.B.-n se V.B.-n.
Az 15 világverseny.
jancsipapa
-" A látottakra lehet építeni "- nyilatkozta az egyik elégedetten a meccs után . Fel sem fogta a kis borsónyi agyával ,hogy épp égtek egy nagyot . Hát nem mindegy ki a szövetségi kapitány,amíg ilyen ostoba ,tehetségtelen ( a séró meg a tetkó fontosabb ,mint a foci )f..szok fociznak ?
perfekt
Palika? rendes srác!Nyulakkal úgy tom még nem foglalkozott.Nem az a baj mostanság 30 éve,hogy semmi teljesítménnyel--nagy pénzeket keresnek.Az--hogy korosztályos fiataljaink-újabb 10--évre ismét jegelték,a reményeket.Az edzők felkészületlenségéről két szösszenet.Egervári--Bucurestiben--végig játszatta a derékig érő sárban--a statikus--Szalait--aki nem is tudott fordulni már, csak kanyarodni--ott volt a kis Kovács- jó formában ,nem merte becserélni-.ő a sár tetején futva nyerő is lehetett volna.Most pinyő becserélte--a kis srácot-- ki az Ír jegenyéktől csak a lelátó felső karéját láthatta, csak nemhogy a kaput,de a játékostársakat sem.
eberti
Néhány focizni tudó játékost is csábíthatnának.
Ha már kinevelni nem tudnak...
Több évtizede.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.