Szorult helyzetében ugyan jobbnak látta visszafizetni a „jogszerűen” felvett hárommilliót Gömöri Zsolt, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke, ám a sajtótájékoztatón tett kétes értékű megjegyzései tovább rombolták már egyébként is megtépázott tekintélyét. A „jogszerű” szóhasználat ugyanis eleve irritáló, hiszen azt évtizedekkel korábban egy illetékes elvtárs már leszögezte: „Magyarországon nem igazság-, hanem jogszolgáltatás van.” Sajnos, a változás immár negyedszázada ezen a téren is késik, hiszen Gömöri szemrebbenés nélkül hivatkozhat a pénzfelvétel jogosságára. Egyben panaszolta, hogy politikai támadások érték, holott itt szó sincs politikáról! Egyszerűen a tisztességről és a becsületről, illetve ezen ósdi kategóriáknak a jogszerű fogalommal való behelyettesítéséről beszélhetünk.

Forrás: jochapress.hu
Feltöltő: KInyo29
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Ez is, mint akár közbeszerzések, vagy a trafikok teljesen "jogszerüek", valóban a törvényt tartották be. Elfelejtették azonban, hogy a törvény szinte "személyre-szabott". De azért kell léteznie tisztességnek, becsületnek és erkölcsnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.