Három számban győzött pénteken Hosszú Katinka az úszók rövidpályás világkupa-sorozatának nyitóállomásán, Chartres-ban. A riói olimpián három aranyat és egy ezüstöt nyert magyar versenyző 200 méter gyorson (1:53. 34 p), 100 méter pillangón (56. 09 mp) és 200 méter vegyesen (2:06. 64) végzett az élen

Forrás: coolcity.hu
Feltöltő: CoolCity
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mangu
Ezért maradt le a diszpolgárrá avatásról, vagy ez szóba sem került? :)
wagabund
miközben az irigyei áskálódtak, ő a pénteki napon három aranyat, két ezüstöt, egy bronzot szerzett, valamint egy ötödik helyet...

akárhogy is számolom, ez hét úszószám...

...demagógia? talán...de Hosszú nem ér rá ünnepelni, készül a vizes vb-re...van mit vesztenie (például a tekintélyét, amit az irigyek igyekeznek besározni... ...tehát biztosra megy... ünnepelni majd az után.. most a politikusok sütkéreznek, és "díszvacsorálnak" Hosszú helyett).
oncogito
Nem lenne szabad ennyire agyonhajszoltatnia magát.
Nem gép, hanem ember.
wagabund
@oncogito: ez így igaz..erre a felvetésre azt felelte, hogy ha érzi a veszélyt, akkor csökkenti a tempót...

az a helyzet, hogy meg akarja mutatni annak a majom egyetemi edzőnek, -(aki alkalmatlanság címén eltanácsolta az úszástól a londoni olimpia után)-hogy az edző az alkalmatlan, nem ő..

eddig jól áll...

amúgy nem véletlen, hogy abból a fészekaljból kiabálják a leghangosabban: hogy Hosszú doppingol...bocsánatkérés helyett sárdobálásban éli ki magát..
oncogito
@wagabund: - én nem doppingról beszélek, hanem arról, hogy a férje nem érzi a veszélyt, neki az eredmény, a siker mindennél (ismétlem, mindenél) fontosabb.
Belehajszolja Katinkát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.