Nem tud elindulni a 4x200-as magyar női gyorsváltó a windsori rövid pályás világbajnokságon.

„Úgy döntöttünk Katinkával, dobjuk a váltót a regenerálódás miatt. Nem jutott volna ideje a pihenésre az esti program előtt, ha még a váltót a bevállalja” – idézi a Magyar Úszó Szövetség hivatalos Facebook-oldala Hargitay Andrást.

Hosszú Katinka nem vállalta a 4x200-as váltót, így a csapat nem indulhat. Sajnos, Késely Ajna betegsége nem jött rendbe, így a váltó csak akkor állhatott volna rajthoz, ha Katinka hajlandó délelőtt is úszni (az eredeti elképzelések szerint a döntőre állt volna be), mivel így négy bevethető női úszónk van, Katinkán kívül Jakabos Zsuzsanna, Kapás Boglárka (ő csak a váltó miatt utazott ki) és Verrasztó Evelyn. 

Az erre vonatkozó kérésre azonban nemleges válasz érkezett Katinkától, így a szövetségi kapitány kénytelen volt a váltót visszaléptetni.

UPDATE

Hargitay András nyilatkozata: “Úgy döntöttünk Katinkával, dobjuk a váltót a regenerálódás miatt. Nem jutott volna ideje a pihenésre az esti program előtt, ha még a váltót a bevállalja.”

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Igaza van, én se mentem volna bele a közös buliba. Már nehogy az én hátamon másszon fel a másik három váltós.
wagabund
sunyi fogalmazásból világbajnokok.. Hosszú már reggel tudta, hogy Ajna a döntőre képtelen versenyképes állapotba kerülni...
nagyon el akarják üldözni Hosszút...talán ha néhány pert a nyakukba akasztana..
ezek a világ szégyene...
perfekt
Hááát Katinka!!! Hozd ki az ellenőrződet-küldd be anyukádat!
Csalódás!--szégyelld magad. A kapitány Hares--pedig máris csicska--!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.