Amint tíz emberre fogyatkozott az AEK Athén is, kijött, hogy a Vidi veszélyesebb, de Huszti korai kiállítása és két görög gól után nagyon nehéz helyzetbe kerültek a 2-1-es vereséggel. Athénban legalább két gól kell majd a BL-főtáblához.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Megnézetem a meccset az m4-en... Nem kellett volna, felmérgelt a riporter és csaj kolléganője!
Ezért tart itt a magyar foci, a játékosok seggét nyalja mindenki, nem merik elmondani a negatív kritikákat!
Az 1-2-es eredménye betudható a bírónak és a pechnek, egyébként kiválóan szerepelt mindenki a vidinél, esélyesek maradtak a fijúk a továbbjutásra, kint lőnek kettőt és nem kapnak egyet sem a 75 ezer fanatikus AEK szurkolóval megtömött athéni stadionban.
A csaj a pálya szélén olyan nyálas riportokat készített, hogy biztos vagyok benne előtte mindet lepippantotta (mert megérdemelték).

De a legszebb az volt, hogy kimatekozta az ősbunkó, végül is a vidi nyert 1-0-ra, hiszen azonos létszám mellett ők lőttek egy gólt (persze a kis csajszi is nyomatta azonnal a fityeszes matekot!)...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.