A FINA alelnöke az Indexnek azt mondta, hogy a 2027-ben rendezett budapesti vizes vb felül fogja múlna a 2017-est is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mégis ki jelentette be a „jó-hírt”?

Na ja, ha jól bevált az a kecske

Ha az ember gyermeke krimit néz abban gyakori jelenet, hogy a vádlott, pontosabban gyanúsított, megkérdi: letartoztat? Nem, de ne menyjen messzire! – jön az obligát válasz.
Ehhez képest igazán – na jó nem ez az egyetlen amiből tudni lehet, hogy ez egy nagyon más világ – pikáns, hogy „a vizes sportágakat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) a kvangdzsui világbajnokságon tartott szavazáson döntött a 2025-ös és 2027-es vizes világbajnokság rendezései jogának odaítéléséről. Előbbit Oroszország (Kazany) kapta, míg a 2017-es budapesti vb után tíz évvel, azaz 2027-ben ismét a magyar főváros rendezheti meg a vizes világbajnokságot. ”.
Pontosabban – bár mit mondjak ebben is van nem is kevés pikantéria – az igazi pikáns dolog, hogy

(kep.cdn.indexvas.hu/1/0/2871/28710/287106/28710607_95e3342f623a447d6a590ebced01fd0f_wm.jpg)

a kép jobb szélén lekendező potentát volt a legfőbb eljáró!
Hogy is szól a mondás: bevált csapaton ne változtass, ami esetünkben – kis túlzással – akár sittről is elő lehet kapni egy erőteljes szélsőt, ha újrázásról van szó??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.