A magyar bringás a csúcskategóriába került. A CCC csapat bő Giro d'Italia-keretébe került.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hiába no körülöttünk forog a világ,

sőt igazából mi mindenben a világ első vonalába képzeljük magunkat

Nem, nem a világszínvonalhoz hasonlítjuk, hanem – ugye milyen ismerős – mi mondjuk meg, hogy mi a világszínvonalú.
A bringához csak úgy érintőlegesen érdeklődő, de ettől méh igencsak nagyképű kijelentésekkel dobálódzó index.hu-s csapat (néhány éve még volt hozzáértő újságírójuk is) legújabb bon mot-ja: „A világ egyik legjobb hegyimenőjévé formálnák Valter Attilát”!
Ami még nagyképű marhaságnak is túl idétlen. No, de a hozzáértésük gyöngyszemeként olyat is sikerült írniuk, - miután megtudhattuk, hogy a lengyel CCC mekkora nagy csapat, hogy: „Mitchelton-Scott, ami szintén első osztályú csapat, tehát részt vesz a háromheteseken.”! Nos a szintén csapat, túl azon, hogy PCS Ranking –ban 10 hellyel előrébb van és kb. kétszer annyi pontot szerzett az elmúlt idényben, a 3hetes eredményeik össze sem hasonlíthatók! =))
Ami a legjobb hegyimenő dolgot illeti, bár igencsak véleményes, de tartok tőle, hogy igencsak messze van a reális álmodozáshoz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.