"Ilyesmit csak az NBA-ben látni" - hüledezett Claudio Ranieri, az ellenfél edzője.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Biztos, hogy atlétika VB-re van szükségünk?

Nem, most nem a stadionról van szó, hanem az érdeklőséről és az affinitásról

Mondjuk a Giro nagy–rajt sem piskóta, de az csak egyszeri költség, csak az adóság fiadzik, nem az elkészült létesítmények fenntartása. No de hagyjuk beszéljünk az affinitásról, arról hogy mennyire értünk mi magyarok az atlétikához. Igen ismét a derék index.hu-n akadtam ki. „256 centi magasra ugrott Cristiano Ronaldo” – címen lekendezik. Sőt még felhoz egy néhány éves cikket a témában „Magasabbra ugrik-e C. Ronaldo, mint Michael Jordan?”, amim arról értelezik, hogy más sportágakban mekkorát ugranak. Pontosabban mekkora súlypont-emelkedést érnek el.
Érted Wazze ilyen MAGASRA UGRANAK???
Na mi nem ugrott be a derék szerzőknek??? Nem tegnap volt, hogy egy kubai 245 centit ugrott. Nem. nem olyan magasan járt a legfelső pontja, hanem a léc volt olyan magassn, ami felett átugrott!!! =))
RonaGyuri
nos a helyzet az, hogy nem csak az index.hu, de a teljes matyar média beizgult ezen a híren, s unisonó, azaz egy sem akadt, akinek felrémlett volna, hogy ha már magas ugrásról van szó, akkor ott a magasugrás!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.