Nem készül tovább Shane Tusuppal Bujdosó Zsombor, a 15 éves úszó felkészülését korábbi edzője, Lőrinczi György irányítja majd a jövőben, írta közleményében az SzPress.

Újabb úszó fordít hátat Hosszú Katinka egykori fejének, Shane Tusupnak

Bujdosó tavaly augusztusban búcsúzott el Lőrinczitől, hogy Hosszú Katinka volt férjével és edzőjével folytassa tovább a felkészülést, az úszó az amerikai edző kedvéért még Debrecenből is elköltözött, hogy Budapesten készülhessen.

A hat hónap után azonban szülei kivették a Tusup-iskolából, és arra kérték volt trénerét, hogy vegye vissza egykori tanítványát.

„Úgy értesültem, hogy kulturált és higgadt beszélgetés zajlott le az amerikai és a szülők között, nem kaptak össze, és ez így van rendjén. Természetesen Zsomborral is azonnal beszéltem, szerintem örül, hogy így alakultak a dolgok, és február 28-án velem, a magyar klubtársaival együtt utazhat el a törökországi edzőtáborba”

– nyilatkozta Lőrinczi György.

Bujdosó már nem az első úszó, aki otthagyja Tusupot, korábban Illaria Cusinato és Földházi Dávid is búcsút intett az amerikai trénernek, amióta az újra Magyarországon dolgozik.

Forrás: hvg.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ezt a személyiségzavaros elmebeteget nem lehetne finoman kiebrudalni? Csak a baj van körülötte, keveri a szart, és a volt felesége sikereiből él...(amihez persze volt némi köze)...ma már felesjtős az ürge, szánalmas a vergődése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.