Jónyer Istvánnál nem volt jobb asztaliteniszező, a tömegsportért rengeteget tett Monspart Sarolta. Az egyetlen élő BEK-győztes pedig az erdélyi Bölöni László. Szavazás.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ráadásul Székely helyére!!!

Csak remélni szeretném – de sajnos nem az – hogy csupán bugyuta idétlenkedés

„A tizenegy tag a jövő kedden, március 31-én tesz javaslatot a sportért felelős államtitkárnak, Szabó Tündének, hogy ki lépjen Székely helyére 12. tagként” – igen a nemzet sportolója fura intézményről van szó. Ha lehet méh a nemzet színészénél is furább, de legalább annyira átpolitizált!
Az index.hu – nem árulta el honnan vette – egy majd másfél tucatos listán elmélkedik. S közben fő kérdésként azon is, hogy „Lehet-e a nemzet sportolója, aki olimpián sem járt?”! Meg kell mondjam, hogy a kérdés – okkal joggal – precízen van megfogalmazva, lévén ugye van olyan tag, aki lényegében tényleg csak járt (na jó egy vesztes asszót azért feljegyeztek) olimpián. Igaz sportvezetőként olyanon is amin sportolóink nem!
No de mindez kismiska az egyes számú jelölthöz képest: Bölöni László??? Hogy nem járt olimpián az a legkisebb gond, de ösmervén ártunk és qurmányunk mentalitását nagyon nem lennék meglepve! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.