Brutális sérülést szenvedett a Somogy megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Kaposmérő egyik elnökségi tagja.

A Somogyvár otthonában rendezett vasárnapi mérkőzés második félidejében az egyik lecserélt hazai focista ugyanis egy vizes palackkal olyan erővel dobta szemen a lelátón helyet foglaló klubvezetőt, hogy az a kórházba szállítás és a gyorsan elvégzett műtét ellenére megvakult a bal szemére.

Vizespalackkal dobta ki a klubvezető szemét egy lecserélt focista

Az érintett nagyon rossz állapotban van, komoly fájdalmak gyötrik. „Az orvosai szerint pénteken elhagyhatja talán a kórházat, de –

szörnyen hangzik – meg kell várni, hogy kiszáradjon a szemgolyója,

amely még mindig folyik ki a szemgödörből” – árulta el a Kaposmérő elnöke, hozzátéve, hogy a szomorú eset után nagyon eldurvult a mérkőzés, a játékvezető négy piros lapot osztott ki. Ugyanakkor felháborítónak tartja, hogy

azóta sem érkezett bocsánatkérés a Somogyvár részéről.

A találkozót 4–2-re megnyerő, listavezető kaposmérői klub első embere részletesen beszámolt a megdöbbentő esetről: „A második félidő derekán a vendéglátók egyik játékosa a lecserélése közben rövid szóváltásba keveredett elnökségi tagunkkal, aki az ismerősei révén jóban volt a somogyvári szurkolókkal, így a hazai nézők között foglalt helyet. A focista – miután leült a kispadra – nem bírt az idegeivel, hirtelen felpattant, s megdobta az áldozatot” – mesélte a bulvárlapnak.

A kaposmérői klubvezető szerint

az elkövetőnek volt már rendőrségi ügye, ám a megyei hatóságtól kapott információk szerint nincs még megnevezve a gyanúsított. A játékengedélyét azonban egyelőre bevonták, vagyis nem léphet pályára.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(blikk.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
még ha sokadosztályú focista is, nem lesz bántódása...elvégre az egyik szemére még lát a sértett, tehát nem történt semmi...ha mégis, akkor az csakis a felhevült állapotnak tudható be...nem volt beszámítható, tehát nem lehet büntetni...legfeljebb fizetést emelni. Jó sokat, attól megnyugszik.

Hogy az áldozattal mi lesz? Hát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.