A másodosztályú kaposváriak kétgólos előnyben voltak az első félidőben, végül mégis kikaptak 5-3-ra úgy, hogy a második játékrészben 12 perc alatt négy gólt kaptak NB III-as ellenfelüktől.

Megszólalt a Kaposvár megfenyegetett csapatkapitánya: Elege lett, hogy mindenki bundázással vádolta a csapatát

Fotó: M4Sport

A csapatkapitány, Szakály Attila nehezen viselte a vádaskodást, így négy év után távozott a csapattól. A csakfoci.hu-nak elmondta a meccsről: annyi történt, hogy a második félidő elején a korai gólok miatt az ellenfél belelkesült, ők pedig görcsösek lettek, teljesen szétestek, a Tállya végül megérdemelten nyert. Utána az öltözőben volt egy kis vita.

Számonkérés, egymásra mutogatás, ilyesmi. Pár ember motivációjával komoly problémák voltak, amit el is mondtam csapatkapitányként. Nagyon mérgesek voltunk egymásra és saját magunkra is

– mondta Szakály, aki azt is elárulta, hogy már a buszon jelezte nekik a vezetőedző, Várhidi Péter, hogy a vezetőség háborog a mutatott játék miatt, ezt követte a közlemény, ami után a játékosok sorra kapták a fenyegető, számonkérő üzeneteket a szurkolóktól. Néhányan még azt is kérdezgették, mennyiért adták kel a meccset. Próbáltak mindenkit meggyőzni, hogy nem ez történt, de mivel a vezetőség hamar elhatárolódott a csapattól, így szinte senki nem hitt nekik.

Szakály hiába mondta mindenkinek, hogy nem bundáztak, "csak" nagyon rosszul játszottak, nem lehetett meggyőzni őket, ezért aztán kérte a szerződése felbontását.

Forrás: 24.hu, csakfoci.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.