A FIA elnöke az egyetlen ember, aki a 2013-ban baleset szenvedő és kómába került egykori autóversenyzőt rendszeresen látogatja a családtagokon kívül. 

A Blikk cikke szerint Jean Todt, a FIA a Bildnek nyilatkozott a Forma-1 hétszeres világbajnok Michael Schumacher állapotáról, aki 2013-ban egy síbaleset következtében kómába esett. 

Michael Schumacher jelenlegi állapotáról biztató híreket közölt barátja – itt vannak a részletek

Michael Schumacher a 2012-es US Grand Prix-n

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Gussisaurio

Todt – a családtagokon kívül az egyetlen kívülálló, aki rendszeresen látogatja a világbajnokot – szerint Schumacher állapota lassan és biztosan javul majd.

Sok időt töltöttünk együtt a feleségével, Corinnával, amióta Michael 2013. december 29-én balesetet szenvedett. Nagyszerű nő, nagyszerűen vezeti a családot is. Erre nem lehetett felkészülni, de kiválóan viseli a terheket azóta is. Bízom benne és ő bízik bennem. Az orvosok munkája és Corinna odaadása is kellett, hogy Michael túlélje a katasztrófát.

- idézi a Blikk a FIA elnökét. 

Jean Todt a Schumachert bemutató Netflix-dokumentumfilm bemutatója előtt beszélt a Bildnek. Ezt a filmet támogatta egyedül Schumacher családja és pilóta korábbi menedzsere. A cikk szerint a filmhez nagy segítséget jelentett Schumacher felesége, Corinna is, aki hiteles képet akart festeni férjéről.

Forrás: blikk.hu

Címlpakép: Wikipedia CC BY-SA 3.0/Gussisaurio

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.