Szoboszlai Dominik lenyűgöző gólja nemcsak a Liverpool szurkolóit hozta lázba az angol Ligakupa 3. fordulójában zajló meccsen, hanem a labdarúgás világának számos kiválóságát is – írta meg a nemzetisport.

„Kicsi erőt tegyél még bele" – Szoboszlai bombagólja osztatlan sikert aratott

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

A magyar középpályás Instagram-bejegyzése alá özönlött a dicséret és az elismerés a sztároktól, társaktól és az ellenfelektől egyaránt.

A gólpasszt adó Endo Vataru elismerően írta:

"Micsoda gól"

A Nemzeti Sport szerint Szoboszlai csapattársai, köztük Virgil van Dijk, Ibrahima Konaté, Ryan Gravenberch, Curtis Jones, Luis Díaz és Harvey Elliott is kommentálták a bejegyzést. Trent Alexander-Arnold egyszerűen csak egy 8-as számmal fejezte ki csodálatát.

Az argentin középpályás, Alexis Mac Allister humorosan arra buzdította Szoboszlait, hogy folytassa a maté tea (Dél-Amerikában kedvelt ital) ivását, míg Darwin Núnez viccesen megjegyezte, hogy mostantól mindig innia kell majd.

A Real Madridhoz nyáron igazolt Jude Bellingham is kommentelt, és egy rakétát helyezett Szoboszlai neve mellé.

Gulácsi Péter, aki a Chelsea-nél játszik, szintén gratulált Dominiknak, hozzátéve:

"Kicsi erőt tegyél még bele"

Szoboszlai Dominik fantasztikus teljesítménye mindenkit lenyűgözött, és a labdarúgás világának különböző sarkaiból érkezett elismerő szavak azt mutatják, hogy a magyar tehetség egyre szélesebb körben nyeri el az elismerést és a tiszteletet.

Forrás: nemzetisport

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.