Közleményben kérte az NB I-es Fehérvár csapata, hogy hagyják békén Kovács Dániel kapust.

Vezérszurkolóval balhézott egy magyar focista, kénytelen volt bocsánatot kérni
Fotó: Facebook/RBD Ultras

"Az elmúlt hónapokban azonban a lelátón helyet foglalók egy kisebb csoportja már a bemelegítés első percétől kezdve minősíthetetlen stílusban, fenyegetően lép fel az első csapat egyik játékosának irányában. Klubunk, az első csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai közösen elhatárolódnak ettől a jelenségtől, és kérik ezen szurkolóinkat, hogy fejezzék be ezt a tevékenységüket, amely negatív hatással lehet az egész csapat és a szurkolók kapcsolatára"

– írta a klub, és bár a közlemény nem nevezi meg az érintett játékost, a Nemzeti Sport szerint egyértelmű, hogy Kovács Dániel kapusról lehet szó, ugyanis még transzparenst is kifeszítettek, amelyen elköszöntek tőle.

A lap úgy tudja, nézeteltérése volt az egyik vezérszurkolóval, emiatt "szállt rá" a tábor egy része.

A kapus a sportlapnak reagált a szurkolói piszkálódásra:

"Először is szeretném megköszönni a Vidinek és a társaknak, hogy kiálltak mellettem, ez sokat jelent számomra – mondta a Nemzeti Sportnak Kovács Dániel, a Fehérvár FC 29 esztendős kapusa. – A történet előzménye röviden: az előző idény utolsó bajnokiján maradtunk bent az NB I-ben, a Vasas otthonában ikszeltünk. A lefújás után a gyenge idény miatt érthető módon érezhető volt a feszültség, s én intettem a többieknek, hogy menjünk be az öltözőbe. Ezután hajnalban az egyik vezérszurkolótól kemény stílusú üzenetet kaptam, amelyre rosszul reagáltam, hibáztam, elismerem a felelősségemet ebben, elnézést kérek. Már négy és fél éve a Vidi játékosa vagyok, lejátszottam hetvenöt NB I-es bajnokit a klub színeiben, a Fehérvár a szívügyem, a csapat a legfontosabb számomra. A célom, hogy visszajussunk oda, ahová a klub való, az első három hely egyikére. Szeretném magam mögött tudni ezt a történetet, részemről lezártnak tekintem"

- mondta Kovács Dániel.

Forrás: nso.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Szent a béke?
Remélhetőleg!
csak ennyi barátilag
J.L.
izéke
Hiába,a legjobb játékosok mindig a lelátókon vagy a tévék előtt ülnek,ők azok,akik mindent is jobban tudnának csinálni,bár nem tudnának tíz métert se futni de egyedül megvernék az ellenfelet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.