Elkeserítőek a magyar adatok, nagy a lemaradásunk az EU átlagától több mutatóban is.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
"Szóba került a neve a sajtóban mint a kormánypártok lehetséges főpolgármester-jelöltje. Kapott ilyen hivatalos vagy nem hivatalos megkeresést valaha is? Vállalná, ha megkeresnék?

A kiindulási pont egy tavalyi történet. Épp öltönyben, nyakkendőben tankoltam, amikor egy benzinkutas srác megkérdezte, hogy állnak a világbajnokság előkészületei, majd hirtelen a semmiből azt kérdezte, hogy utána én leszek-e a főpolgármester. Ezután rengeteg ismerős és ismeretlen is ugyanezt kérdezgette."

Természetesen a benzinkutas srác kérdését sokkk fidesz média 1xrre közvetítette élőben, ezért tudta meg az ország mit is kérdezett a benzinkutas fideszhívő.
Mint amikor a geczi titokban álruhában hajnali 1lkor meglepetésszerűen elmegy egy kórházba látogatni és valami csoda folytánt ott lebzsel 10 fideszmédia.
Pusztai
Hetekig készültek rá, mégis összeomlott a válogatott jegyértékesítő oldala.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.