Szoboszlai Dominikot sztárként kezelik külföldön és itthon is, nem véletlen, hogy már neki is van saját testőre.

Itthon is testőr védi Szoboszlai Dominikot

Szoboszlai Dominik, a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott csapatkapitánya a csapat sajtótájékoztatóján Weiler-Simmerbergben 2024. június 11-én – Fotó: MTI/Illyés Tibor

Már itthon is minden lépését vigyázzák Szoboszlai Dominiknak, akinek testi épségét saját testőre felügyeli – írja a Blikk. A magyar válogatott csapatkapitányát ezúttal a siófoki Neoton Família-koncerten kísérte ugyanaz az ember, akit korábban az Európa-bajnokságon, a csapat németországi bázisán is láthattunk mellette még biciklizés közben is. Sőt ugyan ez az ember bukkant fel mellette januárban az Operaházban, amikor a Liverpool középpályása hazalátogatott, hogy átvegye az év férfi sportolójának járó díját.

Ezen a szinten ez teljesen megszokott. Ha hazamegy, akkor például Szalah sem sétálgat őrizet nélkül Egyiptomban sehol

– mondta a Blikknek egy a játékoshoz közel álló, neve elhallgatását kérő személy.

A lap megpróbált utánajárni, hogyan dolgoznak a testőrök ebben a szakmában, mik a kondíciók.

Minden egyedi: egyedi árazás, egyedi esetek, de Szoboszlai Dominik egy kiemelt személy, sokszorosa lehet az órabére az átlagosnak

– mondta el Tüzes György biztonsági szakértő.

Ami 15-20 ezer forint per óra, ha egy átlagos személyt, egy átlagos esetet veszünk alapul, de lehet akár napi sok százezer forint per alkalom.

Az árszabás tehát megegyezés kérdése. És a feladat?

A feladata, hogy a védence testi épségére vigyázzon. Szoboszlai esetében a rajongók odamehetnek hozzá autogramot kérni, és ilyenkor sokan közelednek kicsit őrült módján, megölelgetik, ráugrálnak, meghúzzák a ruháját, erőszakosan fotót akarnak készíteni vele... Azért ugye ezeknek a személyeknek is van magánéletük, meg hangulatuk: van, amikor jó kedvük van, és szívesen osztogatnak aláírást, de van, amikor egyáltalán nem.

Forrás: sportal.blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

WACHTLER ERVIN
Ki az a Szoboszlai? Egy fútbalista!!! Minek neki testőr? Mekkora "kincs" láttuk nem rég!
Szegény Dzsoni és Árnika
Egyszer láttam focizni - nem kellett volna!
És egyszer hallottam megszólalni - nem kellett volna! Hogy is fogalmazzak finoman... kilógott a kapanyél a szájából? Fingom sincs, hogy miért hájpolják agyon ezt a primitív kis gecit !!!
namihami
Kitől? Mitől? De leginkább, minek?
Pusztai
Nédda!
Bekerült az EB 11 legrosszabbjába:

Szoboszlai Dominiken kívül olyan nevek is bekerültek a legrosszabbak tizenegyébe, mint Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku vagy éppen Dusan Vlahovics. Íme, az összeállítás:

sportal365images.com/process/smp-images-production/sportal.blikk.hu/13072024/3150ff12-cd57-4f55-b13b-bc360bc9d3a1.jpeg?operations=fit(1920:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.