Hamari Traoré eltiltása nagy zúgolódást váltott ki: miután a Mali Labdarúgó Szövetség megtette ezt a lépést, a Ferencváros támadója, Adama Traoré és a válogatott minden tagja lemondta a válogatottságot.

Lemondta a válogatottságot Adama Traoré, a Ferencváros támadója – akit aztán a válogatott többi tagja is követett.

Történt ez azt követően, hogy a Mali Labdarúgó Szövetség eltiltotta Hamari Traorét – a Real Sociedad játékosa annyit vétett, hogy nyíltan kritizálta a szövetséget, miután júniusban a Ghána ellen 2-1-re elveszített VB-selejtezőjét követően háromszor kellett újratervezni az utat Johannesburgba, a Madagaszkár elleni mérkőzés helyszínére – tudatta a rangado.24.hu.

Botrány: lemondta a válogatottságot a Fradi támadója és csak ezután jött a feketeleves

Lemondta a válogatottságot Adama Traoré, a Ferencváros támadója Fotó:  Instagram/adama_traore_14

A történtekért Hamari Traoré a szövetséget hibáztatta, nyílt levélben is leírva, hogy szerinte ők a felelősek. A vádakat követően eltiltották őt a csapattól.

Az FTC focistája július 13-án közzétette, hogy amíg nem vonják vissza a tiltást, a többi játékos sem vállal szereplést – írta a rangado.24.hu.

„Mi, a nemzeti csapat játékosai jelezzük, hogy az összes korábbi döntésünket közösen hoztuk meg, nem pedig Hamari Traoré egy személyben. Ezt szem előtt tartva tájékoztatjuk a szövetséget, hogy lemondjuk a válogatottságot, amíg az eltiltást nem oldják fel”

– írta Instagram-oldalán Adama Traoré.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.