Mint szakember, és mint anyuka természetesen azt mondom igen! Hiszen ez a legjobb a babának. Ám mint magánember tejlesen más a véleményem. Azt gondolom senkit nem szabad elítélni azért mert nem szoptat. Ennek sokkal több oka lehet, mint elősre látszik. Senki nem lesz rossz anya attól hogy nem szoptatja a kisbabáját! Hogyan etessem??? Hangúlyozom: szoptatás párti vagyok, alább le is írom miért. De ha valaki nem tud szoptatni, akkor nagyon jó altenatívát jelentenek a tápszerek. A tápszergyártók mindig azzal reklámozzák termékeiket, hogy a lehető legjobban hasonlít az összetételük az anyatejre. Ez igaz is. Hogy lehet ez? Úgy, hogy az anyatejet folyamatosan vizsgálják, mindig megújuló módszerekkel, és ha találnak valamit azonnal gőzerővel elkezdenek dolgozni azon, hogy a tápszerbe is belevarázsolják.

Forrás: dietetika.info
Feltöltő: georgejr
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@csutak: Erről eszembe jut a bába-asszony, aki egymaga elintézte azt, amit ma teamok csinálnak. Nem a fejlődés ellen vagyok, csak sok példa van arra is a rég múltból!
SELIG
@nyanya001: Majd ma este kiderül, lesz-e hajlandóság valaki részéről. :)
varrólány
Az anyukáktól eljutottatok az apukákig vagy legalábbis valami hasonlóig.:))
inkvi
@varrólány: Mindannyian ösztönösen szoptunk. Ezt nem lehet letagadni. Van, aki nem szokott le csecsemő kora óta sem. Lehet ez fiú avagy lány. Kinek a pap, kinek a papné! Nincs ebben semmi kivetni való; csak nem mindegyik természetes.
inkvi
Új pártot alakítok! Bár nem ide való! Szopattasak névvel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.