Bárki legyen is a főpolgármester, olyan viták és alkudozások jöhetnek az új helyzetben, amihez senki sincs hozzászokva, mondja Tóka Gábor politológus. Magyar Péter színre lépése tovább bonyolítja a helyzetet. Szerinte a választások után tovább csökkenhet a Fidesz támogatottsága.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
T.-nek T., és Gábor ia,

de nem Török, de mindentudó politológus Tóka Gábor

A derék 444.hu „Sokan a politikai rendszer totális katasztrófájaként fogják megélni, ami a választás után Budapesten jön” címmel osztja az észt.
Ami azt illeti abban egyet tudok vele (Vox Populi választási kalauz blog szerzője.) érteni, hogy „eddig soha nem látott élet lesz a főváros kormányzásában”, azzal már kevésbé, hogy „hiszen mindenki meg akarja majd mutatni, hogy semmilyen mutyiban nem partner.”
Azonban ami a „szakmai” ténykedését illeti; kijelentette: „A közvélemény-kutatási adatok átlaga alapján jelenleg azzal lehet számolni, hogy a Fidesz 10, a Tisza Párt 7, a baloldali összefogás 2, a Kutyapárt és a Mi Hazánk pedig 1-1 képviselőt küld az Európai Parlamentbe.”!
Nos választástechnikai szakértőként tisztában vagyok a Horn-mátrix félre-húzásával, na de ennyire???
Matematikusként meg kell jegyezzem, hogy nem csak a jelenlegi, de a valószínűsíthető tendenciák alapján is erős túlzás. Legalább is a közzétett „adatok” alapján! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.