Shodeinde Dorka túl sok időt tölt távol az újszülött babájától azért, hogy az X-Faktor élő adásaira készüljön. Ez a szakember szerint pár év múlva biztosan viselkedési zavarokat okoz a kislányánál.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

batukán
Szabó Mariann színesebb egyéniség szerintem és nem énekelt rosszabbul. A zsűrinek kellett volna döntenie, hisz Dorka olyan hamisan énekelt, hogy az én botfülem is elpirult szégyenében, ezt kellett volna a zsűrinek értékelni. Tudják ők is hogy nem lesz Megasztár, hagyni kellett volna elmenni és azzal foglalkozni, ami a számára most a legfontosabb kell hogy legyen, anyának lenni és nem sztárkodni. itt szerződéseket kell alá írni, fellépésekre kell járni és a gyerekét kihez fogja lökdösni? Minden jó szülőnek a gyermeke a legfontosabb, aki ezt nem érti meg az nem anyának való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.