A ValóVilág törtetője nem sejti a luxusbörtönben, hogy családja mekkora bajba került. Szülei már jó ideje nem tudják fizetni házuk rezsijét, és hitelük is annyira felhalmozódott, hogy minden nap azért rettegnek, mikor töri rájuk az ajtót a behajtó.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sólyomszem
Számolni kellett volna a hitelfelvételkor. Ezt sokan nem tették meg, ami a bankok hibája is, mert fűnek-fának osztogatták a hitelt.

Amúgy meg ne tessék presszionálni a nézőket!
Disznópofa
Akkor minek ment be? Több ezren vannak vele ilyenek. Jöjjön ki, menjen prostinak és miután neki fizettek, ő is fizethet, sokan oldják meg a problémájukat így.
dezamics
Annyira azért nem egyszerű a hölgy, hogy ezt ne tudta volna, mielőbb ebbe belevágott,
gondolom a családja is tisztában volt vele. Ez nem csak reklámfogás? Ha pedig nem, akkor csak sajánlni tudom Éva családját, hogy ennyire nem törődik velük senki.
piszkos 12
Psychátrián Sorsán segít az orvos társadalom!!!!
palika
Nem csak őket fogják kilakoltatni, hanem az egész ország apraját nagyját, kit előbb, kit kicsivel később.
drazsé
Kit érdekel, hogy Éva családja utcára kerül ne így akarjanak törleszteni. Remélem kiesik az az iszákos undorító nő!!! Szandi nagyon csúnyán viselkedett ezt a valóéletben úgy hívják, hogy áruló. Szerettem Szandit de nagyon megutáltam menjen haza...!
pacsirta
Sajnos én is nyögöm a frankos hitelem, mi sem gondoltuk, hogy így járunk, nem könnyű nekünk sem, másnak sem. Sokan vagyunk így!
csaszy
Sajnos a sok okos azt mondja, hogy miért vettek fel hitelt, ha nem tudják fizetni, de ekkora emelkedésre még az "okosok" sem voltak felkészülve, szerintem 10-20% -ot belekalkulált mindenki , de 50-60 nem.
adrenalink
Hát amilyen hülyék az emberek, mint Izaurának, neki is elkezdenek gyűjteni!
hori-zoli
He-he-he!!!!!!
Én csak röhögök mindenkin, akinek frankos hitele van!!!! Nekem forintos van, és 7éve ugyan annyit fizetek!!! Se többet,se kevesebbet!!! Sőt, 5 évig visszakaptam minden évben 120e ft-ot!!!!! A szomszédom is frankos vett fel annó, akkor fizetett 75e-t, most fizet 128e-t!!!!!!!!!
Bandita
Oda is való ez a némber, rettenetes!!!!! Hogy eszt kel nézni főműsorban......Gáz
pacsirta
Nem kellene örülni a más kárának. Nem jó kedvemből vettem fel a frankos hitelemet.
Akkor, 3 éve így tudtam megoldani a lakás gondunkat.
De törlesztjük, igaz nagyon keservesen, de fizetem!!!!!!!!!!!!!
vukkocska
Ez megint csak egy reklámfogás. Ezt már eljátszották a házaspárnál is, akik kiestek, hogy az utcára kerülnek. Kiderült, egy szó sem igaz belőle. Éváéknek többszáznégyzetméteres lakás után kell a hitelt fizetni. Fel is lehet mérni előre a lehetőségeket. Én sokkal jobban sajnálom azokat, akik lehetőségeikhez mértek vették fel a valutát, és azt is nagyon nehezen fizetik.
@hori-zoli: azért nem kell örülni más kárának, lehetsz Te még bajban a forintos hiteleddel is. Pláne, ha a munkahelyedet veszíted el.
guszty
Éva biztos nem mentené meg őket. Ő ahogy szereti a piát, arra nem győz keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.