A ValóVilág törtetője nem sejti a luxusbörtönben, hogy családja mekkora bajba került. Szülei már jó ideje nem tudják fizetni házuk rezsijét, és hitelük is annyira felhalmozódott, hogy minden nap azért rettegnek, mikor töri rájuk az ajtót a behajtó.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Hát amilyen hülyék az emberek, mint Izaurának, neki is elkezdenek gyűjteni!
hori-zoli
He-he-he!!!!!!
Én csak röhögök mindenkin, akinek frankos hitele van!!!! Nekem forintos van, és 7éve ugyan annyit fizetek!!! Se többet,se kevesebbet!!! Sőt, 5 évig visszakaptam minden évben 120e ft-ot!!!!! A szomszédom is frankos vett fel annó, akkor fizetett 75e-t, most fizet 128e-t!!!!!!!!!
Bandita
Oda is való ez a némber, rettenetes!!!!! Hogy eszt kel nézni főműsorban......Gáz
pacsirta
Nem kellene örülni a más kárának. Nem jó kedvemből vettem fel a frankos hitelemet.
Akkor, 3 éve így tudtam megoldani a lakás gondunkat.
De törlesztjük, igaz nagyon keservesen, de fizetem!!!!!!!!!!!!!
vukkocska
Ez megint csak egy reklámfogás. Ezt már eljátszották a házaspárnál is, akik kiestek, hogy az utcára kerülnek. Kiderült, egy szó sem igaz belőle. Éváéknek többszáznégyzetméteres lakás után kell a hitelt fizetni. Fel is lehet mérni előre a lehetőségeket. Én sokkal jobban sajnálom azokat, akik lehetőségeikhez mértek vették fel a valutát, és azt is nagyon nehezen fizetik.
@hori-zoli: azért nem kell örülni más kárának, lehetsz Te még bajban a forintos hiteleddel is. Pláne, ha a munkahelyedet veszíted el.
guszty
Éva biztos nem mentené meg őket. Ő ahogy szereti a piát, arra nem győz keresni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.