Ihos József Kató néniként huszonöt éve szórakoztatja a nézőket, miközben magánéletében több családi tragédiát kellett átélnie, ráadásul földönfutóvá vált, mert jóhiszeműen belement egy átlagosnak tűnő lakásvásárlási ügyletbe - amelyben azonban rettentő csúnyán átverték. Már két ügyvéd adta vissza az ügyét, mondván: reménytelennek tartják a dolgot, szerintük hat-nyolc év telhet el, míg pont kerül a történet végére.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Mi ebből a tanulság:
Ügyvédhez csak kibiztosított kalasnyikovval szabad menni!
Atha
Józsikám, kitartás!
Örökké nem eshet!
gabrella
Önbíráskodás ilyen esetekben ha simán nem megy!
batukán
@gabrella: Miért kell ennek 7-8 évig húzódnia? Menjenek a bíróságon is az ügyek folyamatosan 3 műszakban ha ennyire nem bírják 8 órában megoldani. Tényleg, miért nem lehet ezt megcsinálni és akkor nem torlódna fel ez a sok szarság az emberek nagy része végre megnyugodhatna, aki bűnöz, börtönbe vele. Kihasználják a jóérzésű embereket, jól helyre kell tenni az ilyen csalókat és jól megdolgoztatni mindenkit a börtönben, mert ma szanatórium, pihenés a sok pénz megszerzése után.
csutak
@gabrella: Arra tessék vigyázni!
Mert az ügyvédek igen jól tudják a szót csavarni, nem szabad módot adni arra, hogy rajtad üssön vele!
ila51
Az idős ügyvéd is elmegy szabadságra. Mikor hazajött mondja neki a frissen végzett fia : Apám még nyaraltál megoldottam végre azt a 20 éve kínlódott ügyet. -- Ó te gyermek , hát abból taníttattalak eddig !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok