Ez a 3 különlegesen finom ünnepi sütemény sem hazai: egy görög, egy örmény és egy német specialitás. Ízleni fog! Örmény diós kifliHozzávalók: 25 dkg olvasztott vaj/margarin, 50 dkg finomliszt, 1/2 vizespohár cukor (1 dl),1/2 pohárka (kb. 1/2 dl) rum, esetleg a liszttől függően egy picinkével több, 25 dkg darált dió, 2 csipetnyi szódabikarbóna + vaníliás porcukor a "hempergetéshez" (s ha nagyon nagy a kedve és sok az ideje valakinek, akkor forró mártogatós csoki-massza is)
Forrás:
Életforma
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás