Még nagyon sok szép terve volt a hatodik emeletről kizuhant idős asszonynak, aki június 3-án hunyt el Budapest 7. kerületében. Most kiderült, még új házasság is várt rá.

Csodás dolgok álltak még az erkélyről lezuhant idős nő előtt. Magda, aki a budapesti, 7. kerületi Rumbach Sebestyén utcai ház hatodik emeletéről esett ki június 3-án, nemcsak utazásokra készült, de az esküvőjére is 85 esztendős élettársával – tudta meg a blikk.hu.

Magda és élettársa, Sándor tavaly ismerkedett meg egymással, mindketten özvegyek voltak, a férfi éppen az asszony születésnapján szerette volna megkérni a kezét.

Szívszaggató: most akarta megkérni a 6. emeletről lezuhant idős nő kezét a párja

Házasság is állt a hatodikról kizuhant nő előtt – Fotó: pixabay

A férfi azt is elmesélte, mi történt pontosan. Neki telefonon mondta a párja, hogy takarítani fog. A teraszajtó nyitva volt, a kulcsot belül hagyták. Magda valamiért kilépett a lakásból és a huzat becsapta az ajtót – írta a blikk.hu.

Az asszony ezután a szomszéd teraszára akart átmászni, hogy bejusson a lakásba, az eső miatt azonban a balkon pereme csúszós volt. A korláton átmászva Magda megcsúszott és lezuhant a hatodik emeletről, az előtető betonjára. Esélye sem volt a túlélésre.

Sándor elmondta: a nyárra három útjuk volt lefoglalva – írta meg a blikk.hu.

Forrás: Blikk
Fotó: pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Lehet,hogy ezért ugrott ki az ablakon!?
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.