Bár csökkent az esély az IMFfel történő megállapodásra, miután a Nemzetközi Valutaalap komoly figyelmeztetést küldött a magyar kormánynak, még mindig úgy vélik a pénzügyi elemzők: lesz megállapodás, csak később.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Amilyen gyorsan csak lehet, meneszteni kell a kormányt! Mert a vezír már teljesen romba döntötte az országot. Rengeteg ember veszítette el a fejefölül a tetőt, még több embert nyomorba döntött. Ááááááá, a vezír csak azon igyekszik, hogy a gazdagok még gazdagabbak legyenek, a többi réteg meg teljesen elszegényedjen.
Dr.luigilongo60
Többek közt ezért lehet látni egyre több vadi új luxusautót az utakon, mert valakiknek most is kurva jól megy ám, sőt lehet,hogy mostanában még jobban.
Dulcinea
@luigilongo60: Ez azért van így mert aljasul kihasználták az országot, és meggazdagodtak a nép nyomorán. nagyjából, vagy egészen diktatúra uralkodik az országban, és egy perccel sem leszünk különbek mint é.korea, vagy mint románia volt annak idején.
Fater59
Gondoljátok , hogy , egy pillanatig is zavarja, Orbánt és bábjait ?
Egy , nagyon fontos van számukra , minél több jusson , saját zsebükbe !
gergely
@Dulcinea: Milyen szenvedélyes vagy.Ez tetszik.Mindig mindenhol ilyen vagy? :P
senkifia68
@Dulcinea: @luigilongo60: @Fater59: Mint a dzsungel könyvében!
Egy vérből valók vagytok! Csillagosok katonák!!!
Az a bajotok, hogy nyolc év után ellöktek a húsosfazék mellől benneteket s most nem tudtok rablógazdálkodni!
Dulci... aranyhúsom!!! Te mennyit kaptál 2008-ban abból a 20mdEU-ból, amit most kell MÁSNAK visszafizetni helyetted! Csak úgy országrombadöntés képpen? Hány embert mentett meg az MSZP kormány azok közül akik elvesztették a tetőt a fejük felől?
Ki ültette azt a Simort a Nemzeti Bank elnöki székébe aki a gazdasági válság kirobbanásának következtében tönkrement és eladósodott magyar deviza hitelesekről azt nyilatkozta teli pofával az IMF igazgatónőjének, hogy "a magyarok legalább megtanulják, hogy nincs ingyen ebéd???"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.