BRAUNSCHWEIG - Akik eddig kocsirepcsit terveztek, azok vagy repülőt próbáltak autóvá alakítani vagy autót repülővé, nem csoda, hogy kudarcot vallottak - véli John Brown (48), aki azt állítja, megtalálta a megoldást!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@Dulcinea: Hízelgő lenne... Kegyed, Kedves, már megint bolondít... van egy képem, ott már ezen a repülőgépen van lefényképezve! És nagyon kedvesen mosolyog egy másik gépet tartóra! Úgy vagyok én kedves Magácskának, mint én ötvös, a cirkuszban!
sokanvagyunk
@Hopppá: Francot! a legyet az orrodon! Azt skubizhatod!
Dulcinea
@sokanvagyunk: Mondom, hogy én, hogy ön egy végtelenül kedves, és drága ember!:))
Bár némi kesernyét vélek a mondandójába felfedezni, ami nem helytálló, mert a lányomra mosolygok! Ugyanis ő az aki a másik gépet tartja:))
Dulcinea
@Hopppá: Oh, cicuskám de jó, hogy itt vagy! Mond meg kérlek a Johannes úrnak, kicsit , hogy nem bolondítom mert reá épp olyan bájosan mosolygok mint a lányomra! Cicusom ha suttyomban megnézed az emlegetett képet, rád is éppúgy mosolygok mint a johannes urra:)))
Dulcinea
@sokanvagyunk: Kérem ne bántsa a cicusom olyan kedvesen tud dorombolni:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.