Farkasordító hideget jósol hétvégére a megbízható előrejelzéseiről ismert honi meteorológustársadalom. A derék szakemberek hű segítőtársa az Ezo.tv-től kölcsönkért üveggömb, amelyet még a csatorna indulásakor Frabato lízingbe adott nekik. A legjobb jóslat, amely mindig bejön: hazánkban ciklon- vagy anticiklon hatása érvényesül a mai napon, de a frontok akár el is kerülhetnek minket. A hőmérséklet -20 és 5 fok között alakulhat, a felhős területeken enyhébb idő, míg a hegyekben alacsonyabb hőmérséklet várható. Az alacsony hőmérséklet miatt esőzésre nem, ám havazásra lehet számítani, melynek mennyisége 0 és 35 centiméter között alakulhat. A hó mindig a felhőkből hull; e tény e csapadékfajtát nem különbözteti meg az esőtől… Az ilyesfajta előrejelzés valószínűsége a 100%-ot is megközelítheti, mint Kóczián Péter jóslata Sólyom László államfővé választása előtt, mikor Szili Katalin ellen indult („A köztársasági elnök vagy nő lesz, vagy férfi.”).

Forrás: hedon.blog.hu
Feltöltő: Hedon Ista
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hedon Ista
A posztban persze konkrét tanácsokat is kaphattok a hideg ellen, pl. vodkával a szabad testfelületek bekenése a fagyási sérülések elkerülése végett...
lópicigáspár
@Hedon Ista: A vodkát inkább belsőleg használom! :-)
Hedon Ista
@lópicigáspár: A legoptimálisabb hatást akkor éred el, ha kívül-belül "roborálod" a szervezeted.:DD
Hedon Ista
Most hallom, hogy már bizonyos országrészeken leállt a vonatközlekedés...
Hedon Ista
Zacher doki vörösbort javasol a hideg ellen. Aztán majd találkozom vele a detoxon.:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.