Fábry Sándor végre olyan műsort készíthet, amilyet akar, de talán a régit a közönség jobban szerette. Így fordulhatott elő, hogy a legutóbbi show felvételének derekán üres székekkel is szembe kellett néznie.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Nem kell csodálkozni!Mindenféle hülyeséget összehablatyoló ,a meghívott vendégek beszédébe állandóan belevágó süketelős,valóság tartalmat nélkülöző műsor.Ami a legnagyobb baj,hogy nem szórakoztat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
woxi
Csoda,hogy voltak egyáltalán nézői/fizetetten kivül/!
guszty
Ez a ripacs még méltatlankodik, hogy otthagyták? Örüljön neki, hogy nem köpték le.
coyote3
Majd beírják az alaptörvénybe, hogy a nemzeti főmocskolódót kötelező nézni , oszt jó napot!
Disznópofa
...ha fingbuborékokat lövöldözne sörétessel, mert nyúlnak nézi, az is érdekfeszítőbb, mint amit elő ad. Na, de mit csináljon ha az agyából elfogyott a muníció. Neki az a lényeg, hogy a zsebe dagadjon, persze nem a csúnyától!(Bódi Margit után szabadon)
csepel
Otthagyták a nézők? Azért, mert néhány szék üres volt? Azért, mert így tálal a bulvár egy "hírt"?! :)

Fábry hál'istennek nem szorul arra, hogy kielégítse a"közízlést"...
Megteheti azt, hogy saját (és még sokan mások...) értékrendje szerint dolgozzon. Ez jó neki, de nekünk is...

Akinek nem tetszik, az nézze nyugodtan a "színvonalas" Sas-kabarét, meg a Maksát...
Feraj49
@csepel: 09.30-ra.Az MTV 1,2,Duna TV,DUNA 2.-öt Én,a Te és valamennyiünk,akik adót fizetünk ,az adónkból fizetjük ezen csatornák fenntartását.Így annak műsora bizony nem mindegy,már csak azért sem mert adásonként 18 millióért bohóckodik ez a ripacs. Az íród
"Fábry hál istennek nem szorul arra,,hogy kielégítse a közízlést" ! Ha ez ez "Ars Poétikája" vegyen saját kereskedelmi tv.csatornát és ott annyit " közízléstelenkedik" amennyit csak akar! De ez köz tv !Az értékrendjét mindenki saját maga állítja fel,önmagának,és ez természetes.Szerintem meg nem "véletlen",hogy ott hagyták a nézők! Ettől független jó "Fábry" nézést kívánok,Te legalább szórakozol rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.