Busszal jön, busszal megy. Ámul-bámul, könnyezik, szerencsétlenkedik. Édeserdélyittvagyunk. A köcsög tápos turista egy napja.

Forrás: uh.ro
Feltöltő: zombereky
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Azért azon mégiscsak érdemes lenne elgondolkodni, ha az a sok köcsög, tápos magyar turista nem menne Udvarhelyre, akkor ki látogatna oda? Ki vásárolna a népművészeti boltokba, ha nem a köcsög magyar turista? Ki enne a Juci néninél? Vagy ki tankolna pluszban, ha nem köcsög tápos magyar turista? Mert minden emberben van hiba minden turistában van hiba, de a turisták adják nektek a megélhetést, még akkor ha az éppen köcsög magyar tápos turista!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@Dulcinea: Azt elplagizálta a dr lópici. Örüljön vele!
Dulcinea
@lópicigáspár: Kötelezd, hogy adja vissza!:))
lópicigáspár
@Dulcinea: Valami okos gondolat a kivitelezésére? :-)
Dulcinea
@lópicigáspár: Óh, te elég huncut vagy ahhoz, hogy megkapd amit nagyon akarsz!:))
zsolti
nagy jó írás. mondjuk nem magamra ismertem rá szerencsére, nem azért, de láttam ilyen panelból szökött ősmagyart, aki végig trappolta kolozsvárt bakancsban meg kokárdás terepszínű ruhában, és utána rendesen látszott rajta, hogy ő ettől megkönnyebbült. vagy elégételt vett, vagy ezáltal magyarabb lett, vagy nem tudom.
fulopa
A leírtakat gondolja az átlagszékely a magyarokról. Már vártam, hogy eljusson hozzátok. Most persze szarul esik, de ez van.

A székelynek is erősen furcsa a pesti hanglejtés mégsem kezdjük el az affektáló minden szavánál egymást nyilvánosan böködni, hogy "Ne komám, hallottad-e mit mondott?"

Épp emiatt az édeserdélyezős tömeg miatt mindig nagyon örvend a székely a normális magyarországinak. Merthogy ritka az olyan idevetődő magyarországi, aki nem egy ilyen negédes alapállapotból szemléli "Erdély Magyar Tájait" és vele minket.

Vannak normális magyarországiak. Tessék hozzájuk felzárkózni. Tömegesen :)
S akinek nem inge.. ;)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.