Több mint nyolcvan ittas járművezetővel, illetve kerékpárossal szemben intézkedtek a rendőrök a szombati közúti ellenőrzések során; halálos baleset nem történt az utakon.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@orogordog: Jelenleg / sajnos/ még KRESZ vizsga sem kell,mint pld, a lovaskocsi hajtásához. Ennek ellenére az ittasan elkövetett kerékpározás ugyan olyan elbíráslás alá esik mintha más járművel követték volna el,ugyanis a kerékpár a KRESZ szabályai szerint járműnek minősül.A 289/2009(Xii.18)Korm.rendelet 2010 jan.01 hatállyal módisította a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975./ II.15/ KPM-BM együttes rendeletet azaz KRESZ-t.Ennek a rendeletnek az R.1 számú függelék II.fejezetének r/1)pontja kimondja -"Kerékpár:olyan.legalább kétkerekű jármű.amelyet emberi erő hajt,és azt legfeljebb 300 W.teljesítményű motor segít.

Ezért barátom,ha tanácsolhatom egykerekű biciklivel menj a kocsmába,mert az nem jármű és még csak meg sem bírságolhatnak érte.Javasolhatom még a talicskán történő hazaszállíttatást ,esetleg a kétkerekű rollert mert az gyerekjátéknak minősül.Remélem nem bántottalak meg,"vicces" hülyeségeimmel!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@orogordog: biciklivel sem mehetsz ha ittas vagy, azért is büntetnek
nahát
akit ütött már el ittas vezető( esetleg rokonát) az a helyszínen le is lőné ezeket a patkányokat, felelőtlen idióta aki iszik
Vadásszanak csak a kocsma környékén, nagyon helyes!
Feraj49
@orogordog: tegnap 21,41-re :nem is feltételeztem rólad,hogy alkoholizálnál !Azok nem a gép előtt ülnek.
taglo
Lehet ,hogy gonoszul hangzik, de ha én viszem a családot, és elém esik ,vagy kanyarodik egy részeg biciklis,hát nyugodjon ,békében !Nem teszem a családomat ,sem magamat ,nyomorékká ,azzal hogy elrántom a kormányt ,és neki egy fának ,vagy a szembejövő kamionnak! Sajnos hallottam már ilyet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.