Eltűnt a doktori cím Orbán Viktor neve elől. A parlament.hu-n azt írják, Orbán 2011. március 11 óta nem használja a doktori titulust a neve előtt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ezt a vezírt érdemes lenne fejbe lőni! Nem ez a legnagyobb probléma, hogy dr. vagy nem,dr. Ha nem az, hogy egy mocskos hazug szemétláda! A drága 2/3-ad meg elhitte, hogy kolbászból lesz kerítés. Pedig ahogy most kinéz a helyzet, lassan már a kerítésből lesz a kolbász, sajnos.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
Nem mindegy hogy plagizált-e? El kell jól tüntetni , mint fleto és sosem derül ki!
Fater59
@darwin: Bocs !
Elfelejtettem az idézőjelet ,és a forrást megjelölni .
overdose
Nem is volt?csak betojt hogy ő is csaló!
szöszmösz
Orbán is elég későn jött rá, hogy a kulturált emberek mikor használják. A mindennapi életben semmikor. Orvosok és ügyvédek -ők a diplomával együtt kapják a címet-munkájuk során, a többi, akik az egyetem elvégzése után -a diplomamunkán túl doktori disszertációt írtak - kiérdemelték a címet általában csak szakmai körökben,tudományos értekezésekben ,publikációkban tüntetik fel.
Rézangyal
Érdekes, érdekes...megelőzzük a botrányt, hm? Miféle csúnyaságok fognak még a Gnómról kiderülni? Már azonkívűl, hogy cinikus, rabló, gazember, hazaáruló, népírtó, kapzsi, buta, megalomániás és agyhalott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.