Megbotránkoztató ötlettel rukkolt elő Alekosz. Ezúttal azt vette a fejébe a görög hős, hogy olyan utazásokhoz toboroz párokat, amelyek a szex körül forognak. Az okostojás olyannyira szeretne belemelegedni a gyönyörbe, hogy többek között várja azon vállalkozó kedvű személyek jelentkezését is, akikkel egyszerre adhatja át magát az élvezeteknek a tengerparton.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Csak a címre reagálva: a ciklust ki lehet tolni akár 9 hónapig is, de nem agykontrollal:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
AGY? Meg Kontroll? Mindez együtt, Ennél a félresikerült Minotaurusz származéknál??? Hát: hehehe! Ariadné biz' Istók, inkább Cerberusz vackába bújna!
silber13
Bár a fentebbieket Dulcika, készséggel visszavonom Mert őfélgörögsége deli szép , kigyúrt alakját, Heron labdához hasonló sörhasát látva, arra kell gondolnom, hogy ez a hellének büszkesége elindult a Görög Nemzeti Budibilding bajnokságon. Sőt, eddigi zenei múltját ismervén bizonyára értékes helyezést ért volna el a korabeli " Die Meistersinger von Nürnberg " korabeli ki mit tud vetélkedőn, ám a legendás "önfarkam dicsérete" című nótája miatt elkergették.
Crazy Globe
Csak a bolondok veszik magukat igazán komolyan.
alvaroz
Hogyan volna képes ere a agyatlan???
Dulcinea
@silber13: Csillagom!:)) ezt az agyatlan csatornapatkányt egész egyszerűen gumiszobába kéne bezárni:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.