Budapest - Visszatér a földhivatalba Mészáros János Elek (42)! A Csillag Születik idei győztese július elsejétől újra felveszi a munkát. János úgy döntött, nem bízik a véletlenekben, nem akarja magát kitenni a bizonytalan hakniknak, inkább egy biztos állással keresi meg mindennapi betevőjét, mint hogy a fellépésekre várjon.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Ebből látszik,hogy egy értelmes ember,nem pedig egy meggondolatlan,hisztis "celebecske" ! Örülök a győzelmének !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@sziráki ágnes::)) Megvédeném a @zetort! Mert kérdésével nem az Eleket akarta bántani!
Az ironikus kérdés magának a cikkírónak szólt, mivel uborkaszezon van! Így jobb híján könnyebb egy most megismert személyről száz bőrt lehúzni, mint egy érdekes tartalmas témát keresni megírni!
adrenalink
@Disznópofa: De tájékozott vagy a vénasszonyok buggyogó nem/használati szokásaikról...:))
sza
@zetor: Nahát te tudsz ilyet is? :)
darwin
@adrenalink: Komolyan elgondolkodtam rajta,hogy ki hallgat manapság daljátékokat a tévében,vagy műdalokat.Már a nótákkal kapcsolatban is aggályaim vannak,bár azoknak létjogosultságot adnak a lagzis tuc-tuc átdolgozások.Már édesapám is inkább Zárai-Vámosit,Német Lehelt Szécsi Pált hallgatott,most lenne 82 éves.Az én korosztályom is lassan nyugdíjba megy,mi az Eddán,az Omegán,Metrón nőttünk fel.Ha az ötvenedik érettségi találkozón valaki elkezdi énekelni ,hogy " az ő porából nőtt e rózsa ",előveszem a pusakámat és lelövöm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.