A napokban Budapesten házi őrizetbe helyezték Csatáry Lászlót, akit több ezer zsidó halálba küldéséért már halálra ítéltek. Az eset miatt ismét a figyelem középpontjába kerültek a nácivadászok.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sonderkommando
Ennyi erővel a katolikus egyházat be lehetne tiltani a boszorkány égetések miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Hülye firkász ! Akkor ,most egy bizonyos ,,népcsoportról,, jelenidőben mondhatnánk azt .hogy-felrobbantatta a házát, vonat elé állította ,kötelet rakott a nyakára,kiugrasztotta az emeletről ,stb .-de mi nemmondjuk ,mert jó keresztények vagyunk ! De meddig ???
Feraj49
@Rézangyal: 19,50.Csak a gyenge nemzetet bánthatják.A Nagy gyerekek is csak a kisgyerekeket merik bántani. Amcsi sem megy Oroszországnak,vagy Kínának.
Csizmás Kond
@Feraj49: ...minden döfős bika egyszer ellenfelére talál...
foglaltnick
Hohó! Visszanyalt a fagyi! Hamis vád (minden valamirevaló nácsivadász tudja, mit jelent) miatt feljelentették a hazudós Efrájimot :D Ne keseredj el, mesüge, van még 10 millió potenciális nácsi ebben az országban és a MÁV sem csődölt még be, van hova nyúlni, ha kell a lé! Bár kiírnák végre: Zur OFF!
lópicigáspár
Nem vagyok fajgyűlölő, de, ha így folytatják elérik! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.