Budapest - Völgyi Zsuzsi (32) civil munkára váltott. A Romantic korábbi énekesnőjét olvasó-riporterünk, B. Tamás – akinek természetesen jár a tízezer forint – kapta lencsevégre, amint éppen besétál a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Hulladékhasznosító Mű, közismertebb nevén a Szemétégető irodaházába.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Minden tiszteletet megérdemel ez a nő! Sok sikert kívánok neki az életben, a tanulásban, a munkában!
Halljátok! Ingyenélő celebcicák! A követendő példa előttetek, siránkozás helyett, kapjátok fel a valagatok és menjetek dolgozni!
Kutyafüle
De dolgozik, és nem síránkozik:)) És egyébként is az irodaházba ment be, de tökmindegy, lényeg hogy van munkahelye és nem nyavalyog a feloszlott együttes után, nemakar a Győzikével többé fellépni. (legalábbis remélem:))
Feraj49
Örülök,hogy Zsuzsi nem rinyál és dolgozik.Nem mások nyakán akar élősködni mint a celebnek sem nevezhető Qrvák sokasága.Nem tolakszik,hogy címlapra kerüljön ,sem a meztelen képeivel /sicccc/ rukkol elő !
Dolgozik és tanul.Maradj ilyennek,és egyike lehetsz a romáknak akiket szeretünk a hangjáért,és a viselkedéséért.
overdose
Dolgozzon,nem úgy mint a Győző úgy hazudik mint a vizfolyás! még hogy az öccse fizeti a millos nyaralást? csak az ő gyenge agya hiszi el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.